Cube

Cube fietsen staan voor technologische competentie en creatief design. Voor elke fietscategorie ontwikkelt Cube een eigen technologie. Zo is elk type fiets aangepast aan de specifieke noden. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij voorop. Zo zijn de eigen kwaliteitseisen voor Cube fietsen hoger dan de wettelijke normen. En eigen testprotocols worden ontwikkeld in samenwerking met de technische Universiteit van München. Kwaliteit gegarandeerd!

 

Cube mtb               Cube Racefiets

Cube fietsen

Ruime keuze uit veel Cube producten

Het Duitse outdoormerk Cube staat bekend om de prima prijs-kwaliteitverhouding en de degelijke makelij. Het merk is bekend geworden op de fietsenmarkt door de prachtige en betaalbare fietsen en dan vooral de line-up mountainbikes.

Verder heeft de Duitse fietsfabrikant ook een prachtig segment elektrische fietsen, trekkingfietsen en racefietsen op de markt gebracht.

Bij Fietsen Catrysse kan je precies de producten van Cube vinden waar je naar zoekt voor jouw fietsactiviteiten. Niet alleen de keuze is bijzonder ruim, ook de kwaliteit van de Cube producten is zeer hoog en de prijzen zijn erg betaalbaar.

 

Cube fietskledij

Fietsen Catrysse heeft, naast de collectie fietsen, ook een zeer ruime collectie trendy Cube fietskledij van een hoge kwaliteit. Jouw complete wieleroutfit is hier zonder moeite te vinden, van functioneel ondergoed tot aan fietsbroeken, shirts, truien, vesten, jassen en regenjassen.

Het fietsondergoed voor heren en dames houdt je warm, heeft een smalle pasvorm en lange mouwen. De raceshirts van de Cube fietskledij hebben een normale pasvorm en zijn gemaakt van puur katoen en veelal voorzien van een comfortabele soft touch. Shirts in veel verschillende kleuren met lange of korte mouwen, een ronde hals, korte rits of een knoopsluiting.

De fietsjassen van Cube fietskledij hebben een smalle of een normale pasvorm en sommige modellen hebben een langer rugpand.

Wanneer je een fiets van het Duitse topmerk Cube koopt, dan kan je ervan uitgaan dat je hiermee je sportieve leven verrijkt met precisie, technologie en puur genieten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een All Mountain / Enduro FS, of een Cube Marathon Tour FS, want de fietsfabrikant uit Beieren wordt steeds weer bekroond om zijn uitmuntende vakmanschap in alle sectoren fietsen.

Cube hecht veel waarde aan een objectieve beoordeling van de fietsen. Zo organiseren ze in samen werking met de Technische Universiteit van München testraces waarbij de fietsen worden geanalyseerd.

 

atbenrace_cube fietsen

 

Cube Fietsen – Innovatie en perfectie

Carbon MTB fietsframes zijn licht van gewicht en tevens erg sterk. Hier kan je vanuit gaan door de vele testen die worden gedaan voordat de fiets werkelijk in de verkoop gaat. Cube staat daarnaast bekend om uitstekende veiligheid, die zelfs boven de wettelijke normen en waarden uitreikt.

 

Cube – Fietsen voor downhill gebruik

cube fietsenDaarnaast speelt dit Duitse merk ook in op de wensen van de vrouwelijke mountainbikers. Werden voorheen de dames fietsen alleen nog gedifferentieerd door een vrouwelijk design en ander model mtb fietszadel, nu wordt de gehele fiets onder handen genomen.

Met de ergonomische ontworpen en geoptimaliseerde koersfietsen kunnen vrouwen nu ook stoer door de wildernis crossen. Voor dames zijn er tegenwoordig dus genoeg mogelijkheden, kijk zelf in ons damesfiets assortiment in de winkel.

 

En heb je in het ruime assortiment van Cube toch niet precies kunnen vinden wat je zocht, dan kan je ook bij een van onze andere fietsmerken een kijkje nemen.