BBB fietsaccessoires

Al van bij de start waren ‘kwalitatieve fiets producten’ en ‘goede prijs’ de belangrijkste uitgangspunten van BBB Cycling. Met die waarden in het achterhoofd werd in 1998 ‘BBB Cycling’ dan ook opgericht. Nog steeds dragen ze deze waarden hoog in het vaandel. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de wereldspelers in de fietswereld.

100 awards

Sinds hun oprichting in ’98 ontving BBB Cycling 100 awards, uitgereikt door nationale en internationale magazines, en in verschillende categorieën. BBB Cycling staat vooral gekend om z’n helmen, zonnebrillen, fietsgereedschap, fietskledij en allerlei andere slimme tips & trics voor op de fiets.

BBB Cycling award 2016

BBB fietsaccessoires assortiment

BBB fietsaccessoires tasjeFiets accessoires zijn niet absoluut noodzakelijk om een rit te maken, maar maken het fietsen nog prettiger en gemakkelijker. Of het een pomp is die mooi past in het frame, een betrouwbare fietscomputer om je prestaties bij te kunnen houden of gereedschap om je fiets weer helemaal in orde te maken.

Fietsaccessoires zijn spullen die jouw leven op de fiets nog aangenamer maken.

Fietskleding

BBB fietskleding geeft je lichaam alle comfort, veiligheid en bescherming die jij nodig hebt als je op je fiets stapt om een rit te gaan maken. Onder alle omstandigheden!

In ons assortiment fietskleding vind je fietshelmen, fietshandschoenen, fietsbroeken, overschoenen en winterhandschoenen.Bekijk het volledige assortiment in de winkel!

Fietsaccessoires

BBB fietsaccessoires fietscomputerOok voor alle fiets accessoires ben je bij Fietsen Catrysse aan het juiste adres. We verkopen de beste fietspompen, fietsverlichting, fietsbellen en bidons!

Fiets accessoires zijn niet noodzakelijk om een rit te maken, maar maken het fietsen wel veel prettiger en gemakkelijker.

Fietsen Catrysse heeft een volledige Concept Store van BBB in z’n winkel!

Fietsonderdelen

BBB fietsonderdelen zijn ontwikkeld met het behalen van prestaties in het achterhoofd, zonder ze duur of onnodig ingewikkeld te maken. Naast de fietsonderdelen voor normale stadsfietsen bieden wij ook racefiets onderdelen, mountainbike onderdelen en onderdelen en accessoires voor elektrische fietsen.

Voor ons complete assortiment en deskundig advies nodigen we je graag uit in onze showroom.