Een elektrische racefiets, voor dat extra duwtje

Na de elektrische stadsfiets, de elektrische vouwfiets en de elektrische mountainbike koers je vanaf nu ook mee op een elektrische racefiets. En we hebben het dan niet over een weggestoken motortje in je koersfiets!

Wat is een elektrische racefiets?

elektrische racefietsEen elektrische racefiets lijkt op een gewone racefiets, maar is uitgerust met een motortje die op een oplaadbare accu werkt. Dus als je het leuk vindt om sportief te fietsen, maar kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Dan zijn die langere afstanden voortaan geen euvel meer. Een elektrische racefiets lost jouw problemen op.

Extra hulp met een elektrische koersfiets

Veel mensen vinden het leuk om de fiets te nemen in hun vrije tijd en lange afstanden af te leggen op de racefiets. Door onvoldoende energie, conditie en kracht lukt het je niet om lange afstanden zonder enige ondersteuning af te leggen.

elektrische racefiets giantEen elektrische racefiets geeft jou dat duwtje extra in de rug. Wind tegen of die pittige heuvel neem jij (opnieuw) voor je rekening. Als je er dus aan denkt om je hobby vaarwel te zeggen, en je racefiets in je tuinhuis te laten staan, overweeg dan een elektrische racefiets!

Blijven fietsen

Voor wie is de elektrische racefiets dan geschikt? Wel, voor zij die moeilijk afscheid kunnen nemen van hun trouwe racefiets, maar toch merken dat het om één of andere reden niet meer lukt.

De elektrische racefiets geeft jou net dat extra duwtje, zodat je die lange fietstocht of dat heuvelachtig parcours vlot weer mee pikt!

 

Vraag gerust meer info in de winkel >