BBB Concept Store

BBB Concept Stores hebben nagenoeg de complete BBB productrange op voorraad. En dat is dus ook het geval bij Fietsen Catrysse. Van fietskledij, fietsbrillen en helmen tot zadels, remblokjes en fietscomputers.

BBB Fietskleding en fietsonderdelen

Het logo met de drie B-tjes van BBB heb je vast al vaker gezien. Is het niet ergens op een fietszadel dan wel op een armwarmer of een fietshelm. BBB fietskleding is misschien wel net zo bekend als de BBB fietsonderdelen of de BBB fietsbrillen. Door de tijdloze uitstraling van de BBB producten kan je deze voor geruime tijd gebruiken. Investeer nu in een BBB zonnebril of een nieuwe kledingstuk en geniet er vele jaren van. Het materiaal is stevig en duurzaam, de brillen gemaakt van kwaliteit materialen. Het assortiment is enorm en er is keuze genoeg. BBB staat dan ook bekend om zijn hoogwaardige producten en dient een brede markt. Net daarom kiest Fietsen Catrysse ervoor om een BBB Concept Store in de winkel te hebben.

BBB Comfortabele fietskleding

Fietskleding is heel belangrijk wanneer je gaat fietsen, of je nu fanatiek gaat wielrennen of mountainbiken maar ook als je gewoon heerlijk recreatief gaat fietsen is goede fietskleding van belang om comfortabel onderweg te zijn. Fietskleding schuurt niet, knelt niet wanneer het nat wordt, ademend goed en ziet er natuurlijk goed uit. Daarnaast is een goede fietsbroek uiteraard voorzien van een polystyreen zitvlak zodat je comfortabel op je fietszadel zit. Goede fietshandschoenen beschermen je handen bij een eventuele val en zijn warm, daarnaast heb je extra grip op het stuur en je handvatten.

BBB Fietskleding van de beste kwaliteit

BBB fietskleding is van de beste kwaliteit en heel veel topteams rijden dan ook in fietskleding van BBB. Fietskleding moet duurzaam zijn, elke keer dat je het gebruikt moet je het natuurlijk wassen en al helemaal wanneer je er mee gaat mountainbiken of cyclocrossen moet je de fietskleding wassen. Door mountainbiken en cyclocrossen zit jouw fietskleding helemaal onder de dikke modder en drek en moet je deze heet wassen om het weer schoon te krijgen. BBB fietskleding kan zonder problemen vaak warm gewassen worden voordat de kleur faal wordt of naden scheuren. De twee oprichters van dit fantastische bedrijf hebben allebei door de jaren heen fanatiek gefietst. Ze trainden en fietsten al vanaf hun zesde levensjaar in wedstrijden met en tegen elkaar. Een tijd lang maakten zij deel uit van de Nederlandse wielerploeg. Een van beide werd uiteindelijk Nederland kampioen. Na het afronden van hun wielertijdperk gingen de beide mannen hun geluk beproeven in de fietsindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en de twee mannen gingen verschillende fietsmerken naar Nederland halen. De jarenlange ervaring van de twee ex-wielrenners hebben een hele duidelijke visie met zich meegebracht. Daarnaast gingen ze online fietsenonderdelen verkopen aan de fietswinkels. BBB Cyclisch heeft ondertussen een heel breed assortiment waaronder pompen, sportbrillen, fietsbrillen en winterhandschoenen.